2016-11-17 07:00:05• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Bizonytalanul indul a nap

Napi horoszkóp november 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Bizonytalanul indul ez a nap, nehezen boldogul a rutinfeladatokkal is. Sajnos a tegnapi negatív tendenciák folytatódnak, csak délutánra javul a helyzet, és lesz végre ön is kiegyensúlyozottabb! Este alaposan pihenje ki magát.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A mai egy igazán szerencsés napnak ígérkezik, a legjobb esélyei vannak, az élet minden területén. Érdekes témák kerülnek napirendre a munkahelyén, lehet, hogy átszervezésekre is számítania kell. Az új kihívásokra mondjon határozottan igent!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Most könnyen adódhatnak olyan hibák, amelyek komoly bosszúságot is jelenthetnek az ön számára. Talán nem is ön téved egy fontos üggyel kapcsolatban, hanem valamelyik kollégája, vagy családtagja, de sajnos ön az, akinek rendbe kell hoznia a dolgokat. Ne vállaljon kockázatot!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Nem számíthat most sok segítségre a bolygóktól. Minden vontatottan halad, néhány feladattal el is akadhat. Este jutalmazza meg magát egy fürdővel vagy szaunázással. Ez most nagyon jót fog tenni önnek.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ma sok bókot zsebelhet be az ellenkező nem tagjaitól, és önnek is kedve támad egy kis flörthöz. Ha ön egyedülálló, akkor használja ki ezt az esélyt, és menjen emberek közé!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma a párkapcsolatában olyan konfliktusok törhetnek a felszínre, amelyek létezéséről sem tudott – a párja féltékenysége meglepi önt! Figyeljen oda arra, hogy jobban megválogassa a szavait. Talán valóban okot adott a bizalmatlanságra.

Mérleg: IX. 23. - X. 22
A munkahelyén sok feladat várja, talán a hangulat sem a legjobb, a csillagok konfliktusokat, nehézségeket jeleznek ezen a területen. Tegye lassan a dolgát, mérlegeljen, hogy minek van elsőbbsége, és minek nincs.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Próbáljon meg kicsit elhatárolódni másoktól, és ne hagyja a figyelmét elterelni. Akarva, vagy akaratlanul, de ma igencsak megkavarhatja a dolgokat maga körül. Jó lenne, ha odafigyelne rá, kinek fecsegi ki a bizalmas információkat. Próbálja meg tisztázni a helyzetet!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma minden nagyon közelről fogja érinteni. Ha pedig valaki megsértené, akkor ön eléggé nyersen reagál… Örök harag is lehet ebből.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Egy bizonyos dolog mélyen felkavarja. Ez a nap ettől függetlenül boldog lesz. Érzékennyé válik, és ezáltal nyitott lesz minden csodára. Különleges élményekben lehet része!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ön átlagon felül teljesít ma, annak ellenére is, hogy nyugtalanító események zavarják meg a munkában. Különösebb nehézségek nélkül el tudja érni, amit akar. A banki ügyek intézést viszont inkább halassza máskorra.

Halak: II. 19. - III. 20.
Hallgasson a megérzéseire! Akár az otthonát, a családját, akár a munkaügyeket illetően, ma igen jó sugallatai lehetnek. Az estéje remekül alakul, a párja kedves gesztusa boldoggá teszi.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: